Resetips

De flesta människor älskar att resa även om drömsemestern kan se väldigt olika ut för olika personer. Medan vissa helst ligger på stranden och dricker Coronas i en vecka eller två så finns det andra som hellre åker skidor eller vandrar i djungel eller berg på sin resa. Oavsett resmål och intresse så finns det en gemensam sak som de flesta eftersträvar. Billiga flyg och gärna billigt boende är sådant som ofta står högt på prioriteringslistan. Oavsett hur stor budget man har inför resan så är det aldrig särskilt kul att lägga onödigt många tusenlappar på själva flygresan eller boendet där man i princip bara ska sova.


En aktiv semester i Costa Rica

När man åker till Costa Rica vill man antagligen ta in så mycket av den vackra naturen som möjligt och det är därför inte konstigt att många av Costa Ricas turister ägnar sig åt just vandring och annat för att få se och vistas så mycket i naturen som det bara går. För den som vill åka på en frilufts-semester till Costa Rica finns det ett stort utbud och många valmöjligheter på saker att göra. Oavsett om du föredrar en guidad äventyrsresa med fullspäckade dagar i en eller två veckor eller om du hellre utforskar platser på egen hand i din egen takt så finns det ett otroligt stort och varierat utbud av aktiviteter.


Tre stycken favoritaktiviteter som vi verkligen kan rekommendera är:

• Hike, Bike & Raft – En 15 dagars-tur där du får se Costa Rica genom vandring, cykling och forsränning i häftig terräng och vacker natur
• Costa Rica Quest – 9 dagars upplevelser av allt från Costa Ricas fantastiska djurliv till dimskog och vulkanlandskap
• Discovery Adventure – 9 dagar av Discovery Channel-inspirerande resa genom Costa Ricas regnskog,vulkanlandskap etcetera samtidigt som du får äta middag hemma hos en lokal familj och dessutom lära dig att göra choklad.

Oavsett vilket tempo du föredrar så finns det fantastiskt spännande alternativ att välja bland. De tre favoriterna vi presenterade ovan är bara en bråkdel av allt som finns att göra i detta fantastiska land. Ta dig lite tid och Googla runt för att hitta all den information och inspiration du behöver inför din resa.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)